Διημερίδα την 6η και 7η Μαΐου 2010 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΔΣΑ

Διημερίδα την 6η και 7η Μαΐου 2010 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΔΣΑ

Αγαπητοί φίλοι
H Ευρωπαϊκή Ακαδημία Δικαίου (Europäische Rechtsakademie -www.era.int) σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Καταπολέμησης της Απάτης (OLAF – ec.europa.eu/anti_fraud/) και την Ένωση Ευρωπαίων Νομικών διοργανώνουν Διημερίδα την 6η και 7η Μαΐου 2010 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΔΣΑ (Ακαδημίας 60) με θέμα:

«Ανακριτικές τεχνικές στα κράτη-μέλη της ΕΕ στις υποθέσεις απάτης και διαφθοράς», με επίκεντρο την συνεργασία της OLAF με τις ελληνικές οικονομικές και διοικητικές Αρχές.

Στον φάκελο θα βρείτε το πρόγραμμα της εξαιρετικά επίκαιρης αυτής Διημερίδας (γλώσσες: Αγγλική και Ελληνική με ταυτόχρονη μετάφραση) και το έντυπο που πρέπει να συμπληρώσετε και να αποστείλετε εφ’ όσον επιθυμείτε να συμμετάσχετε (η συμμετοχή είναι δωρεάν).

Ας σημειωθεί ότι αυτή είναι η πρώτη εκδήλωση ευρωπαϊκού-ποινικού περιεχομένου που διοργανώνει στην Ελλάδα η Ευρωπαϊκή Ακαδημία του Δικαίου. Η ενεργός συμμετοχή των μελών της Ένωσης θα συμβάλει, πιστεύουμε, στην καθιέρωση της χώρας μας ως δυναμικού forum για την συζήτηση των ζητημάτων αιχμής του ευρωπαϊκού ποινικού δικαίου.

Σας ευχόμαστε Καλό Πάσχα!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ