Μετανάστευση και Δίκαιο

Μετανάστευση και Δίκαιο

Η Εταιρία Δικαστικών Μελετών σε συνεργασία με το Δικηγορικό Σύλλογο Κώ διοργανώνει Πανελλήνιο Συνέδριο με θέμα: «Μετανάστευση και Δίκαιο» από 8-10 Οκτωβρίου 2004. Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχειακό συγκρότημα «Kypriotis Village» στην Κώ. Η Εταιρία Δικαστικών Μελετών έχει εξασφαλίσει με τη βοήθεια και του Δικηγορικού Συλλόγου Κώ προνομιακές τιμές Ξενοδοχείου, στο ξενοδοχειακό συγκρότημα «Kipriotis Village Resort», ήτοι για μονόκλινο δωμάτιο πενήντα ευρώ(€ 50), για δίκλινο εξήντα πέντε ευρώ (€ 65) την ημέρα, με ημιδιατροφή.

Οι κ.κ. σύνεδροι παρακαλούνται να μεριμνήσουν εγκαίρως ώστε να κρατήσουν απευθείας τα δωμάτιά τους.

Τα τηλέφωνα, το fax και η ηλεκτρονική διεύθυνση του Ξενοδοχείου είναι τα ακόλουθα:

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 22420-55334
FAX : 22420-23590
E-MAIL: reservations@Kipriotis.gr
[υπεύθυνη του ξενοδοχείου για τις κρατήσεις είναι η κυρία Αστέρω Πιτιά].

Για την μετάβαση και επιστροφή οι κ.κ. σύνεδροι μπορούν να χρησιμοποιήσουν αεροπλάνο καθώς επίσης και πλοίο. Πληροφορίες για τα δρομολόγια των αεροπλάνων και πλοίων μπορούν να λάβουν από τον ταξιδιωτικό τους πράκτορα ή απευθείας από την Ολυμπιακή Αεροπορία και την Aegean Airlines. Παρακαλούμε να σημειώσετε ότι θα πρέπει να κάνετε εγκαίρως κρατήσεις για τα ανωτέρω μέσα μεταφοράς διότι υπάρχει μεγάλη ζήτηση και από τους κατοίκους του νησιού.

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλούμε να απευθύνεστε στην Γραμματεία της Εταιρίας [τηλ. 210-3313040 και 210-3313041 FAX 210-3313040], τις εργάσιμες ημέρες από 9:30 πμ. έως 13:30 μμ. και στο μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Θεοχάρη Μπίρπο [τηλ. 210-8084586].

Ενόψει δύο προγραμματισμένων δεξιώσεων από την Εταιρία και το Δικηγορικό Σύλλογο Κώ (Παρασκευή βράδυ – Σάββατο βράδυ) παρακαλούμε να μας γνωρίσετε εγκαίρως με fax ή και τηλεφωνικώς την συμμετοχή σας καθώς επίσης και πόσα άτομα σας συνοδεύουν.

Σας γνωρίζουμε ότι τις προσεχείς ημέρες θα ακολουθήσει η επίσημη πρόσκληση και το πρόγραμμα, των οποίων σύντομα επίκειται η ολοκλήρωση της εκτύπωσης.

Ο Πρόεδρος
Ι. Χαμηλοθώρης
Ο Γραμματέας
Γ. Παπαδημητρίου