Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

4o Συνέδριο Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων

30-08-2006

Αγαπητοί φίλοι, ΄
Οπως ήδη γνωρίζετε, το 4ο Συνέδριο της ΄Ενωσης Ελλήνων Ποινικολόγων θα γίνει στην Θεσσαλονίκη από 3 έως 5 Νοεμβρίου 2006 με γενικό θέμα: «Ξέπλυμα βρώμικου χρήματος- ‘ Καθαρή’ ή ελεύθερη κοινωνία;».

Στον φάκελο θα βρείτε το πρόγραμμα του Συνεδρίου (με την επιφύλαξη συμπληρώσεων ή μη ουσιωδών τροποποιήσεων μέχρι την εκτύπωσή του) καθώς και το έντυπο της δήλωσης συμμετοχής και κράτησης δωματίου σε ξενοδοχείο.

Παρακαλούμε να συμπληρώσετε και να αποστείλετε το έντυπο συμμετοχής στην αναγραφόμενη διεύθυνση, προκειμένου να διασφαλίσετε την συμμετοχή σας στο Συνέδριο και την διαμονή σας στην Θεσσαλονίκη. Επειδή εκτιμούμε ότι το ενδιαφέρον για το Συνέδριο θα είναι ζωηρό και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, παρακαλούμε να δηλώσετε το ταχύτερον την συμμετοχή σας.

Από το Πρόγραμμα του Συνεδρίου θα διαπιστώσετε ότι οι προεδρεύοντες των συνεδριάσεων και οι εισηγητές είναι διακεκριμένοι εκπρόσωποι του δικηγορικού, πανεπιστημιακού και δικαστικού κλάδου με ειδική (θεωρητική και πρακτική) ενασχόληση με θέματα του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος. Τούτο, σε συνδυασμό προς το ευρύ φάσμα των θεμάτων που κατανέμονται σε τέσσερις συνεδριάσεις, παρέχει την εγγύηση ότι το Συνέδριο θα είναι υψηλής ποιότητας και δημιουργεί την προσδοκία ότι τα συμπεράσματά του θα αξιοποιηθούν δεόντως από την νομολογία, την επιστήμη και τον νομοθέτη.

Παράλληλα, το Συνέδριο είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για την προσωπική επικοινωνία με συναδέλφους από όλη την Ελλάδα και την ανταλλαγή και αξιοποίηση ιδεών και εμπειριών σε σχέση με την απονομή της ποινικής δικαιοσύνης αλλά και για την δημιουργία και την τόνωση των προσωπικών δεσμών στο φιλόξενο περιβάλλον της Θεσσαλονίκης.

Το κόστος για την συμμετοχή στο Συνέδριο προσδιορίστηκε σε ύψος που να διευκολύνει την συμμετοχή όλων των ενδιαφερομένων. Με την εισφορά σας θα καλυφθεί μέρος των εξόδων του Συνεδρίου, ενώ για το υπόλοιπον των εξόδων ευελπιστούμε να εξασφαλίσουμε τις ανάλογες χορηγίες.

Η εμπειρία από τα προηγούμενα συνέδρια της ΄Ενωσης Ελήνων Ποινικολόγων μάς επιτρέπει να είμαστε αισιόδοξοι ότι και αυτή την φορά η ανταπόκρισή σας θα είναι ενθουσιώδης.

Σας περιμένουμε όλους στην Θεσσαλονίκη!

Η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου

Χριστόφορος Αργυρόπουλος, Πρόεδρος της ΕΕΠ
Πολυχρόνης Τσιρίδης, Αντιπρόεδρος της ΕΕΠ
Ηλίας Αναγνωστόπουλος, Γενικός Γραμματέας της ΕΕΠ
Βασίλειος Δημακόπουλος, Μέλος ΔΣ της ΕΕΠ
Οββαδίας Ναμίας, Μέλος ΔΣ της ΕΕΠ

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στη Γραμματεία του Συνεδρίου
Το Τέταρτο Συνέδριο της ΄Ενωσης Ελλήνων Ποινικολόγων θα γίνει από 3 έως 5 Νοεμβρίου 2006 στη Θεσσαλονίκη (Helexpo – Αίθουσα Ν. Γερμανός») με γενικό θέμα: «Ξέπλυμα βρώμικου χρήματος – ‘Καθαρή’ ή ελεύθερη κοινωνία;». Διακεκριμένοι εισηγητές από τον δικηγορικό, πανεπιστημιακό και δικαστικό κλάδο θα αναλύσουν σε τέσσερις συνεδριάσεις ευρύ φάσμα ουσιαστικών, δικονομικών και δικαιοπολιτικών ζητημάτων της νέας νομοθεσίας για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος στις εθνικές, ευρωπαϊκές και διεθνείς διαστάσεις της.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στη Γραμματεία του Συνεδρίου (Υπεύθυνη: Κα Σ. Παπαδοπούλου): Event Makers, Κων. Παλαιολόγου 14, 17121 Νέα Σμύρνη Τηλ. 210- 9370205-6 και 210-9311004-6 Fax 210-9370208 e-mail: congress@eventmakers.gr ή info@eventmakers.gr.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πληροφορίες

Γραμματεία: Εμμανουήλ Μπενάκη 24
Ώρες λειτουργίας: Τρίτη και Πέμπτη 14:30 – 17:00
Υπεύθυνη γραμματείας: Γεωργία Λαβαζού
Αρ. Λογαριασμού της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων:
Alpha Bank : GR1201401030103002320004750
Κατάστημα Βενιζέλου – Ελευθερίου Βενιζέλου 14


Επικοινωνία

Διεύθυνση: Εμμανουήλ Μπενάκη 24
T.K.: 106 78 Αθήνα, Ελλάδα
Email: hcba@hcba.gr
Κινητό: 6944506619
Τηλέφωνο: 210 3820125
Fax: 210 3820112


Για γενικές πληροφορίες σχετικά με την Ένωση Ελλήνων Ποινικολόγων απευθύνετε την αλληλογραφία σας στην παρακάτω διεύθυνση:
Εμμανουήλ Μπενάκη 24, 106 78 Αθήνα ή στο τηλέφωνο 210 3820125