Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Αποτελέσματα εκλογών 2007

16-07-2007

Αθήνα, 16 Ιουλίου 2007

Αγαπητοί φίλοι,
Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων που αναδείχθηκε στις εκλογές της 26ης Ιουνίου 2007 συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής :

Πρόεδρος : Χριστόφορος Αργυρόπουλος
Αντιπρόεδρος : Παναγιώτης Καζής
Γενικός Γραμματέας : Ηλίας Αναγνωστόπουλος
Ειδικός Γραμματέας : Παναγιώτης Μιχαλόλιας
Ταμίας : Αριστομένης Τζαννετής
Μέλη : Παναγιώτης Βασιλακόπουλος
Βασίλειος Δημακόπουλος
Ιωάννης Θωμάς
Πολυχρόνης Τσιρίδης

Ως νέο διοικητικό συμβούλιο σάς ευχαριστούμε πρωτ' απ' όλα για την ενθουσιώδη συμμετοχή σας στην εκλογική διαδικασία που προμηνύει την ενεργητική συμμετοχή σας στις δραστηριότητες της ΄Ενωσης στη νέα τριετία.

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα ασχοληθούμε με τον προγραμματισμό των πρωτοβουλιών μας στο επερχόμενο δικαστικό έτος με σκοπό την εξυπηρέτηση των καταστατικών σκοπών του Σωματείου μας, δηλαδή την «εξύψωση του δικανικού λόγου και την θεραπεία των αναγκών του δικανικού βήματος».

Οι ιδέες, οι προτάσεις και η κριτική σας είναι πολύτιμες για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις υψηλές απαιτήσεις της σύγχρονης ποινικής δικηγορίας και να υπερασπιστούμε μαζί την ανεξαρτησία και την ελευθερία του συνηγόρου και την δικαιότητα της ποινικής διαδικασίας.

Είμαστε στην διάθεσή σας για να συζητήσουμε θέματα γενικού ή ειδικού ενδιαφέροντος και να επεξεργαστούμε από κοινού πρακτικές λύσεις στα «μεγάλα» ή «μικρά» προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ασκώντας το λειτούργημά μας. Εκτός από την διά ζώσης επικοινωνία μας, μπορείτε να αξιοποιήσετε την ηλεκτρονική διεύθυνση ( hcba@otenet.gr) και την ηλεκτρονική σελίδα της Ένωσης (www.hcba.gr), εμπλουτίζοντας τον προβληματισμό μας και υποβάλλοντας τις προτάσεις σας.

Η Ένωση Ελλήνων Ποινικολόγων οφείλει στη νέα τριετία να επιβεβαιώσει τον θεσμικό ρόλο της, με αποτελεσματικές και επίκαιρες παρεμβάσεις προς τον νομοθέτη, προς τους παράγοντες απονομής της ποινικής δικαιοσύνης αλλά και ευρύτερα στην κοινωνία, με σκοπό τον εξορθολογισμό των όρων άσκησης της ποινικής δικηγορίας και την ενίσχυση της θέσης του συνηγόρου.

Προσβλέπουμε ιδιαιτέρως στους νέους ποινικολόγους, τους οποίους προσκαλούμε να ενισχύσουν την δράση της ΄Ενωσης, εισφέροντας από το ανοιχτό βήμα της νέες ιδέες και προβληματισμούς.

Σύντομα κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αντ. Σάκκουλα ο τόμος 468 σελίδων που περιέχει όλες τις εισηγήσεις και τις παρεμβάσεις στο 4ο Συνέδριο της Ένωσης που έγινε στην Θεσσαλονίκη στις 3 έως 5 Νοεμβρίου 2006 με θέμα το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Πρόκειται για ένα σημαντικό και ιδιαίτερα επίκαιρο βιβλίο υψηλής ποιότητας που αξίζει να προμηθευτείτε και να διαδώσετε.

Σημειώστε ότι η Γραμματεία της Ένωσης θα λειτουργεί από 4 Σεπτεμβρίου 2007 κάθε Τρίτη και Πέμπτη 17:30΄ έως 20:00΄ με υπεύθυνη την δ. Χριστίνα Ανδρέου, η οποία είναι στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Χριστόφορος Αργυρόπουλος
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ηλίας Αναγνωστόπουλος

Πληροφορίες

Γραμματεία: Εμμανουήλ Μπενάκη 24
Ώρες λειτουργίας: Τρίτη και Πέμπτη 14:30 – 17:00
Υπεύθυνη γραμματείας: Γεωργία Λαβαζού
Αρ. Λογαριασμού της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων:
Alpha Bank : GR1201401030103002320004750
Κατάστημα Βενιζέλου – Ελευθερίου Βενιζέλου 14


Επικοινωνία

Διεύθυνση: Εμμανουήλ Μπενάκη 24
T.K.: 106 78 Αθήνα, Ελλάδα
Email: hcba@hcba.gr
Κινητό: 6944506619
Τηλέφωνο: 210 3820125
Fax: 210 3820112


Για γενικές πληροφορίες σχετικά με την Ένωση Ελλήνων Ποινικολόγων απευθύνετε την αλληλογραφία σας στην παρακάτω διεύθυνση:
Εμμανουήλ Μπενάκη 24, 106 78 Αθήνα ή στο τηλέφωνο 210 3820125